Bedrijfsruimte

Bedrijfsruimte aanbieden om te kopen, huren, verkopen of te verhuren? Dan is Zoonen commercieel vastgoed uit Ede een echte aanrader. De ervaren en gedreven bedrijfsmakelaren helpen u graag om een bedrijfsruimte voor een goede prijs van de hand te doen of te verhuren. Maar andersom kan natuurlijk ook. Wanneer u op zoek bent naar geschikte bedrijfsruimte doen ze hun uiterste best om aan deze wens te voldoen. Met hun contacten door heel het land kunnen ze zelfs bedrijfsruimte voor u vinden die zich ver buiten de regio Ede bevinden. Bij Van Zoonen wordt nét dat stapje meer gezet om u als klant tevreden te stellen.

Bedrijfsruimte kopen of huren

Ondanks de onzekere tijden van nu kan het juist extra belangrijk zijn om na te denken over de toekomst. Wellicht voldoet uw huidige bedrijfsruimte nog wel maar is het goed om uit te breiden. Omdat het pand dat u nu bezit of huurt zich daarvoor niet leent is het daarom beter een andere bedrijfsruimte te huren of te kopen. Maar hoe vindt u een geschikte ruimte zonder dat u daarbij teveel gaat betalen? En waar moet u, behalve de prijs, nog meer op letten? Daarin kan Zoonen u met raad en daad bijstaan. Zij gaan voor u op zoek naar de meest geschikte bedrijfsruimte met uw eisen en wensen in het achterhoofd. Uiteraard bespreken ze eerst met u waaraan het pand moet voldoen. Wilt u veel parkeerruimte, moet het voorzien zijn van een magazijn of wenst u meer kantoorplekken? En hoe zit het met de bereikbaarheid? En bestaat er de mogelijkheid om in de toekomst de bedrijfsruimte nog verder uit te breiden? Allemaal vragen die Zoonen met u doorneemt. Zo krijgen ze een goed beeld naar welke bedrijfsruimte u op zoek bent.

Bedrijfsruimte verkopen

Ook wanneer u bedrijfsruimte in Ede wilt verkopen biedt Zoonen commercieel vastgoed de helpende hand. Samen met u gaan ze op zoek naar een geschikte partij om de ruimte naar ieders tevredenheid te verkopen. Zij bedingen voor u een goede prijs zodat de verkoop goed en vlotjes verloopt. Wilt u meer weten over Zoonen? Neem een kijkje op de website waar alles uitgebreid en duidelijk staat omschreven.