Waarom je wilt wonen in de stad achter de duinen

Den Haag, de derde stad van Nederland achter Amsterdam en Rotterdam respectievelijk. Een grote stad dus van zeker een half miljoen inwoners. Maar naast de grote van de stad is ook haar status binnen Nederland zeer bepalend. Den Haag is natuurlijk het politieke centrum van ons land. Machtig en groot dus. Niet bepaald de eerste vereisten voor een leuke stad om te wonen zou je denken. Maar toch is niet minders waar. Den Haag is echt een toffe stad om in te wonen en hier vertellen we je waarom.

Werk en accommodatie

Ten eerste is het voor je woonplaats van belang dat je er kan werken. Verhuizen naar Den Haag, doe je precies om deze reden. Naast voldoende werk in horeca gelegenheden en de retail, zijn er voor mensen met hogere opleidingen natuurlijk veel banen te vinden bij de ministeries en internationale bedrijven en lobbyisten. Den Haag is dus een echte woon- en werkstad. Daarnaast is er op de woningmarkt genoeg te vinden. Omdat Den Haag een erg grote stad is met veel verschillende wijken en culturen is er voor ieder wat wils, zowel in het hoge als lage prijs klassement. Ga je verhuizen, dan help Verhuis Den Haag je graag met de verhuizing.

Strand en plezier

Eén van de meest belangrijke toeristische trekpleisters van Den Haag is natuurlijk het strand. Niet voor niets heet Den Haag natuurlijk de stad achter de duinen. Op het strand kun je heerlijk uitwaaien na een drukke dag, genieten van de zon in de zomer of een drankje drinken bij één van de vele strandtenten. Maar ook in de binnenstad vind je heel veel entertainment gelegenheden. Van lekkere biercafés aan de bierkade, tot bioscopen in het centrum en een ski/schaatshal in de Uithof. En door de goede verbinding per trein ben je vanaf Den Haag ook zo in Rotterdam, Leiden, Delft of Amsterdam voor een leuk dagje weg. In een stad als Den Haag hoef je dus zeker niet stil te zitten.