Wat kan een makelaar voor jou betekenen?

Ben jij toevallig bezig om zelf je huis te verkopen maar wil dit niet lukken en denk je van: “ik zou eigenlijk toch maar eens een makelaar in moeten schakelen”. Je huis verkopen zonder makelaar is natuurlijk mooi meegenomen, maar wanneer je na een aantal maanden, en misschien zelfs wel een jaar, nog steeds je huis niet verkocht hebt, komt er toch wel haast achter te zitten. Kijk dan eens naar Van t’ Hof en wie weet helpen zij jou verder.

Werkzaamheden makelaar

Soms heb je je misschien wel is afgevraagd wat een makelaar nog meer doet dan alleen maar een te-koop-bord in de voortuin zetten en mogelijke kopers in je huis een rondleiding te geven. Ook een makelaar heeft daarbuiten nog een hoop andere werkzaamheden. Ten eerste heb je een verschil in makelaars, zo heb je namelijk een aan- en verkoopmakelaar, een verhuurmakelaar en nog een BOG-makelaar. Deze hebben allemaal weer met iets anders te maken en de daarbij behorende werkzaamheden. De makelaar die jij waarschijnlijk nodig hebt bij het kopen van je huis, zal een aankoopmakelaar zijn. Dit is een makelaar die je helpt bij de aankoop van je nieuwe huis. Hij/ zij brengt alle wensen die jij hebt in beeld en gaat daarbij op zoek naar een huis die aan jouw wensen voldoet. Wanneer je je oude huis verkoopt, zal je daarbij een verkoopmakelaar nodig hebben. Deze regelt zaken als advies geven over de verkoopprijs, het zoeken naar potentiële kopers en daarmee onderhandelen wanneer ze belangstelling hebben. 

Wat doet een makelaar voor je?

Wanneer je makelaar neemt, kan dit bij jou een hoop stress en gedoe wegnemen. Wil je weten wat makelaar Gouda voor jou doet? Samen met jou gaan ze op zoek naar een nieuw huis wat perfect bij jou past en aan je wensen voldoet. Ook wanneer je je huis wilt verkopen, zullen zij het grootste deel voor jou regelen zodat jij je met andere dingen bezig kunt houden. Ook helpen ze jou met het regelen van een hypotheek, dit kan namelijk echt wel lastig zijn en vooral wanneer je er zelf niet zo heel erg veel verstand van hebt. Waarom dan kiezen voor Van t’ Hof? Nou simpelweg omdat ze vakkundig, verantwoordelijk en verbindend zijn. Vind jij toch fijn als klant?