Wat zijn de mogelijkheden als je snel van je huis af wilt?

In dit artikel gaan in op de mogelijkheden om snel van je huis af te zijn. Mercari is een e-commerce bedrijf. Huis opkopen is gemakkelijk gedaan. Het is een makelaar die zelf koopt. In maar 3 stappen ben je verzekerd om je huis te verkopen. Mercari regelt dit allemaal voor jou. Het kost je minder tijd en ook minder geld. Het is een veel makkelijkere manier om je huis te verkopen dan op andere manieren.

Tips om snel van je huis af te zijn

Mercari zorgt ervoor dat je snel van je huis af bent. Je hoeft je alleen maar aan te melden. Je meldt je woning aan op onze website gemakkelijk. Je ontvangt dan een richtprijs. Daarna komen wij langs voor een bezichtiging en gaan verder op de richtprijs in. Beide kanten moeten akkoord hiermee gaan. Daarna wordt er een bod geplaatst binnen twee dagen. Verder regelen wij alle administratieve zaken. Dat hoef je gelukkig niet zelf te doen. Als laatste gaan wij samen naar de notaris en daarna is je huis verkocht. Dat is toch ideaal en heel gemakkelijk. Normaal gesproken duurt dat langer.

Andere tips

Verder kun je zelf ook je huis verkopen zonder makelaar. In dit geval heb je soms geen garantie wat ook in je nadeel kan zijn. Het is dan beter om een makelaar in te schakelen. Die kan veel zaken voor je regelen en het gaat ook sneller op deze manier. Het is ook eenvoudiger als je het door iemand laat doen dan dat je het allemaal zelf gaat doen. Dat gaat ook sneller in sommige gevallen. Je kunt je huis ook op andere websites plaatsen in de hoop dat er snel een bod wordt gedaan. Er zijn veel mogelijkheden maar wij vinden Mercari het beste en het handigst om snel van je huis af te zijn. Het werkt erg goed en klanten zijn er erg tevreden om.