Welke raamdecoratie op maat krijg je?

Raamdecoratie op maat gemaakt heeft zo zijn voordelen. Het belangrijkste is dat je raambekleding helemaal wordt aangepast naar jouw wensen en jouw woonsituatie. Bij raambekleding specialisten, zoals Raamdecoratieshop, krijg je een uitgebreid assortiment aan raamdecoratie op maat gemaakt. Hierbij worden kwaliteitsmaterialen gebruikt, trendy kleuren toegepast en scherpe tarieven gehanteerd. Raamdecoratie op maat is wel wat duurder dan standaard raamdecoratie, maar dan heb je wel iets unieks in huis waar je lang van zult genieten.

Raamdecoratie op maat

Alle op maat gemaakte raambekledingen worden met zorg door de experts gefabriceerd en helemaal ingericht naar jouw wensen en behoeftes. Zo vind je altijd dat passende product bij jouw type raam. Welke artikelen krijg je echter op maat? Onder andere rolgordijnen, duo rolgordijnen, houten en aluminium jaloezieën, plisségordijnen en vouwgordijnen krijg je op maat gemaakt. Staat jouw raamdecoratie er niet bij? Schroom dan niet om contact op te nemen en te kijken naar de mogelijkheden.

Raamdecoratie honderd procent op maat gemaakt

Raamdecoratie op maat is een aanwinst voor jouw woning. De raambekleding geeft een ruimte de ambiance die jij wilt. Jij kiest de kleur en de breedte en hoogtematen uit en je raambekleding wordt op maat gemaakt aan je geleverd. De rolgordijnen krijg je bijvoorbeeld in verschillende stofsoorten en verscheidene kleuren. Ook de kleur van het ophangsysteem, de bedieningszijde en het materiaal van de ketting mag jij zelf helemaal bepalen. Optioneel kun je zelfs een rolgordijn met cassette en zijprofielen kiezen. Hierdoor worden kieren helemaal gedicht. 

Jaloezieën op maat: overal te plaatsen

Jaloezieën op maat krijg je voornamelijk in de stoffen aluminium of hout. Binnen het type hout heb je wel nog de keuze uit verschillende houtsoorten met verscheidene houtnerven. Je kunt zelfs speciale jaloezieën kiezen voor in de badkamer. Deze aluminium jaloezieën zijn voorzien van vochtbestendige en vuilbestendige eigenschappen, waardoor ze prima in een vochtige omgeving als de badkamer opgehangen kunnen worden.

Plisségordijnen op maat voor bediening van de lichtinval

Ook dit type raamdecoratie op maat krijg je in verschillende stoffen en kleuren. Tevens heb je verschillende opties in bedieningsmogelijkheden en ophangsystemen. Je hebt bijvoorbeeld een bottom up systeem, waarmee je de onderkant van het gordijn bedient. Er is ook een top down en bottom up systeem, waarmee je de onder- en bovenkant van het plisségordijn kunt bedienen. Zo kun je zelf je lichtinval en privacy bedienen. Voor de draaikiepramen zijn plisségordijnen geschikt, want je kunt met speciale klemsteunen of wandsteunen de gordijnen bevestigen aan het kozijn. Je hebt kortom genoeg keuzemogelijkheden met deze raamdecoratie op maat.  

Gordijnen en vouwgordijnen op maat biedt veel keuzemogelijkheden

Binnengordijnen heb je heel veel keuze mogelijkheden. Je kiest de kleur, de afmetingen, de stof en het patroon in je gordijnen. Tevens vind je stoffen met gladde, luxe, stoere of fijn geweven eigenschappen. Je kiest daarnaast of je een stof verduisterend, semi-transparant of transparant wil hebben. Jij bepaalt de transparantie en andere dingen. Daarom is een raamdecoratie op maat echt helemaal uniek en aangepast naar jouw wensen.